Toggle Nav

Vacatures

Vacatures Vacatures

Join our family!

ESSENZA HOME is een familiebedrijf dat in 1961 werd opgericht. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een internationale organisatie met kantoren in meerdere landen en collega’s van diverse culturen, maar nog steeds staat bij ons het familiegevoel voorop. We zijn een bedrijf met sterke familiewaarden zoals openheid en empathie en willen dat iedereen zich thuis voelt. Wie of waar je ook bent.

Onze cultuur

We hebben een ondernemende, open en creatieve cultuur. De deur staat altijd open; ook bij de eigenaar. Jouw inbreng en ideeën worden gewaardeerd en je krijgt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Wat je ook gaat doen bij ESSENZA HOME, we beloven je dat geen dag hetzelfde is. We houden er namelijk van de boel af en toe eens lekker op te schudden

Lees meer over ESSENZA HOME >

Onze voordelen
Je krijgt bij ESSENZA HOME uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris, een goede pensioenvoorziening en 25 vakantiedagen. Daarnaast investeren we graag in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Oh, en on top of that: te gekke kerstfeesten en een flinke personeelskorting op al onze producten!

Word jij onze nieuwe ESSENZA HOMIE?

Wil jij bij ons werken? Bekijk dan snel hieronder onze vacatures. Zit er niets passends voor je bij? Je kunt natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen met je CV en motivatie naar: hr@essenzahome.nl. We horen graag hoe en waarom jij onze familie wilt versterken!

 

> Visual Merchandiser (fulltime)

> Visual Merchandiser (parttime/oproepkracht)

> Shopmedewerker Bataviastad

> Stagiair(e) Grafisch Vormgever

> Stagair(e) Styling/Stylist


Vragen?
Heb je vragen over een vacature, onze carrièremogelijkheden of HR vragen in het algemeen, neem dan contact op met ESSENZA HOME via telefoonnummer +31 343 44 21 44 en vraag naar de HR-afdeling of stuur een e-mail naar: hr@essenzahome.nl.

Over ons

Verantwoord ondernemen

Persinformatie

B2B